آخرین خبرها
آنچه باید درباره نمایشگاه عکس مودیکا بدانید.

این نمایشگاه با هدف کشف استعدادهای نو و روایت های مستقل و صادقانه از هویت زن ایرانی و دغدغه های او برای مخاطبان بین المللی از اول تا شانزدهم ژوئن ۲۰۱۹ در مودیکا برگزار می شود.

فراخوان مشارکت در ویدئوی تبلیغاتی نمایشگاه «بهار در مودیکا»

تیم برگزاری نمایشگاه در حال آماده سازی ویدئوی تبلیغاتی نمایشگاه با مشارکت و استفاده از ویدئوهای کوتاه از هنرمندان حاضر در نمایشگاه است.

بروزرسانی فهرست اسامی هنرمندان حاضر در نمایشگاه

فهرست هنرمندانی که مراحل ثبت نام آنها برای حضور در نمایشگاه «بهار در مودیکا» بطور کامل انجام شده است، بروز رسانی شد.

احتمال افزایش فضای نمایشگاهی

فضای نمایشگاهی در اختیار ووآرت برای برگزاری نمایشگاه گروهی، با موافقت شهرداری مودیکا افزایش پیدا خواهد کرد.

هنرمندان حاضر در نمایشگاه «بهار در مودیکا»

,
فهرست اسامی اولیه هنرمندان حاضر در نمایشگاه «بهار در مودیکا» منتشر شد. این فهرست بروزرسانی می شود.

افزایش زمان ارسال ایمیل های نتایج داوری

,
به دلیل تمرکز بر ارسال دقیق ایمیل های مربوط به هنرمندان منتخب، ارسال دعوت نامه های دریافت اصل آثار احتمالا تا عصر جمعه، ۱۳ اردیبهشت ادامه خواهد یافت. لطفا منتظر دریافت ایمیل باشید.

پایان داوری و آغاز ارسال ایمیل های اطلاع رسانی برای هنرمندان منتخب

,
داوران نمایشگاه گروهی عکس «بهار در مودیکا»،‌ ارزیابی تعداد ۲۷۱ اثر هنری از ۱۰۷ هنرمند ـ که در قالب ۱۸۹ تک عکس و ۱۹ مجموعه عکس (شامل ۸۲ عکس) دریافت شده بود ـ را به انتها رساندند. این آثار در مرحله ارزیابی اولیه مورد پذیرش قرار گرفته بودند.